Börja nu med data från Lean interactions

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • ERP
 • Finans

Lean interactions

Integrationen

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Lean Interactions och centraliserar både finansiella och operativa data. De intuitiva och visuellt starka instrumentpaneler ge omedelbar inblick i situationen för ditt bygg- eller produktionsbolag och automatisera förvaltningsrapporteringen.

 • Följ webbplatsernas prestanda noga
 • Jämför prestanda för olika webbplatser
 • Skapa dina topp 10 bästsäljande produkter
 • Och så mycket mer!

BrightAnalytics ger dig en 360°-översikt över hela organisationen, så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

Upptäck de många rapporteringsmöjligheterna:

Om Lean Interactions

Lean Interactions erbjuder programvarulösningar för bygg- och installationssektorn. Detta mjukvaruföretag tar en närmare titt på offerter och planering, samt planering med mera. Lean Interactions fokuserar även på produktionsindustrin och tillhandahåller skräddarsydda ERP-lösningar.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Bokföringspaketen för våra utländska filialer, med andra valutor, integrerades snabbt.”
– Gilles Desmet, Produkt & Finans
Stas logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.