ISIWEB-logotyp
Börja nu med data från ISIWEB

Moduler

 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP

ISIWEB

Integrationen

BrightAnalytics ansluts till ISIWEB och centraliserar all finansiell och operativ data. Vår plattform för ledningsrapportering erbjuder intuitiva och visuellt kraftfulla instrumentpaneler som ger omedelbar insikt i hur din verksamhet ser ut. BrightAnalytics ger dig en 360°-översikt över hela organisationen, så att du kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om ISIWEB

ISIWEB, numera MISI, är en programvara för HR-sektorn som optimerar administrativa uppgifter som löner, bokföring, kontrakt, intervjuer, introduktion osv.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

“Uppgifterna visualiseras i tydliga kassaflödesrapporter och ger både ledning och aktieägare en kontinuerlig inblick i företagets ekonomiska resultat.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.