Deltek Maconomy
Börja nu med data från Deltek Maconomy

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Deltek Maconomy

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

BrightAnalytics ansluts till Deltek Maconomy och centraliserar all din ekonomiska och operativa data. De intuitiva och visuellt starka instrumentpaneler ge omedelbar insikt i ditt företags situation och automatisera din förvaltningsrapportering. Du får en 360° översikt över hela organisationen , så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och snabbt fatta välgrundade strategiska beslut.

lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Deltek Maconomy

Deltek Maconomy är en projektbaserad ERP-lösning (Enterprise Resource Planning) som är särskilt utformad för behoven hos professionella tjänsteföretag.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo