Tally-Logo
Börja nu med data från Tally

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Tally

Om Tally

Tally är en programvara som automatiserar finansiella processer för att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut. Programvaran hjälper till med fakturering och har affärsrapporter som också kan personaliseras och anpassas till ditt företag för bästa möjliga resultat.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Tally till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo