DAVE logo
Börja nu med data från DAVE

Moduler

 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

DAVE

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till DAVE och 250 andra system. BrightAnalytics centraliserar alla dessa data i ett verktyg och gör det möjligt att kombinera dessa siffror i oändlighet till de mest värdefulla insikterna.

Data från DAVE (och eventuella andra system) omvandlas till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Detta skapar ett visuellt lager ovanpå all data som ger en 360°-översikt över din organisation och dina resultat. Både finansiella och operativa KPI:er kan konsulteras när som helst och var som helst.

Upptäck de olika rapporteringsmöjligheterna i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om DAVE

DAVE är en helt integrerad affärsmjukvara (även kallad ERP) speciellt utvecklad av ett SME för SME. DAVE säkerställer effektiv hantering av de viktigaste processerna inom alla företag, även mellan olika platser, lager eller på olika språk.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.