IBM AS400-logotyp
Börja nu med data från AS400

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • On-Premise

AS400

Integrationen

BrightAnalytics ansluts till AS400 och centraliserar både finansiella och operativa data. Plattformen för ledningsrapportering erbjuder intuitiva och visuellt starka instrumentpaneler som ger omedelbar insikt i hur det går för din verksamhet.

BrightAnalytics ger dig en 360°-översikt över hela organisationen, så att du kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om AS400

AS400 är en server i mellanklass från IBM. Datorservern utgör en integrerad plattform som innehåller olika saker som IBM-databaser, hårdvara, programmerings- och mjukvaruutvecklingsmiljöer och operativsystem.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

“Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.