racs logotyp
Börja nu med data från RACS

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • Finans

RACS

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror i oändlighet för att få insikt i realtid i din organisations ekonomi och affärsresultat.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från RACS till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter och skapar ett visuellt lager ovanpå dina data.

Tack vare BrightAnalytics-plattformens plug & play-aspekt kan du enkelt skapa dessa rapporter och instrumentpaneler själv, utan att behöva anlita specialister eller konsulter. Du kan enkelt göra ändringar i strukturer, mappningar, instrumentpaneler, användaråtkomst osv. själv.

I BrightAnalytics är alla finansiella, operativa och likviditetsrapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om RACS

RACS är en belgisk programvara för ekonomisk förvaltning. Med detta BI-verktyg kan du bygga en struktur för din företagsdata.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.