Metacom logotyp

Kategori

  • ERP

Metacom

Metacom är en molnplattform för digitalt byggande som erbjuds av Van Meijel Automatisering. ERP-systemet gör det möjligt för byggföretag att digitalisera sina processer: projektering, beräkning, utförande och fakturering.

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Metacom och över 120 andra system och programvarupaket. På så sätt centraliserar BrightAnalytics alla dina finansiella och operativa data till en enda plattform. Plattformens intuitiva och visuellt kraftfulla instrumentpaneler ger omedelbar insikt i företagets situation och automatiserar ledningsrapporteringen.

Med BrightAnalytics får du en 360° översikt över hela organisationen , så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och snabbt fatta välgrundade strategiska beslut.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 120 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Tack vare rapporterna från BrightAnalytics kan vi bättre övervaka prestandan på våra sajter, fånga upp ytterligare arbete och vidarefakturera det.”
– Dries Devroe, Ekonomichef
Verhelst Group logotyp