Intelliplan logotyp
Börja nu med data från Intelliplan

Moduler

  • Finansiellrapportering
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Intelliplan

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

Data från Intelliplan hälls i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och styrkort på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Intelliplan

Intelliplan är en skandinavisk marknadsledare inom affärssystem för bemanningsföretag och erbjuder lösningar för försäljning, rekrytering, bemanning och ekonomi. Programvaran säkerställer korrekta fakturor och löner utan onödig administration.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo