EuroFib_logo
Börja nu med data från EuroFib

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

EuroFib

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till EuroFib och många andra redovisnings-, ERP- och CRM-system. Plattformen centraliserar enkelt all data du behöver i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Data från EuroFib kan omvandlas till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen, vilket ger dig en fullständig överblick över ditt ekonomiska resultat. I BrightAnalytics är alla dina finansiella rapporter omedelbart tillgängliga och ger dig insikter i realtid:

Och många fler!

Om EuroFib

EuroFib är ett bokföringsprogram för Windows som kan användas av företag av alla storlekar. Programvaran kombinerar interna och externa faktureringsprocesser och anpassar dem till företagets behov. EuroFib utmärker sig också främst genom sina individuella möjligheter, eftersom det är oberoende av hårdvara och databaser.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp