EuroFib_logo
Börja nu med data från EuroFib

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • Finans

Integration Type

 • On-Premise

EuroFib

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till EuroFib och många andra redovisnings-, ERP- och CRM-system. Plattformen centraliserar enkelt all data du behöver i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Data från EuroFib kan omvandlas till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen, vilket ger dig en fullständig överblick över ditt ekonomiska resultat. I BrightAnalytics är alla dina finansiella rapporter omedelbart tillgängliga och ger dig insikter i realtid:

Och många fler!

Om EuroFib

EuroFib är ett bokföringsprogram för Windows som kan användas av företag av alla storlekar. Programvaran kombinerar interna och externa faktureringsprocesser och anpassar dem till företagets behov. EuroFib utmärker sig också främst genom sina individuella möjligheter, eftersom det är oberoende av hårdvara och databaser.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.