Standard Books Excellent logotyp
Börja nu med data från Standard Books

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • Standard API

Standard Books

Integrationen

BrightAnalytics ansluts till Standard Books och centraliserar all din ekonomiska och operativa data. BrightAnalytics-plattformen genererar automatiskt de mest intuitiva och visuellt starka instrumentpanelerna och förvaltningsrapporterna och ger omedelbar insikt i din verksamhet. Du får en 360°-översikt över hela organisationen, vilket gör att du alltid kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

Upptäck våra olika rapporteringsalternativ:

Och många fler!

Om Standard Books

Standard Books är en programvara för företag i Estland som skapats av Excellent. Programvaran innehåller nästan 30 moduler för att stödja ett företags dagliga verksamhet, t.ex. redovisning, försäljningshantering, logistik osv.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.