Börja nu med data från Centric FINACC

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Centric FINACC

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Centric FINACC och olika bokförings-, ERP- och CRM-paket. Detta gör att BrightAnalytics-plattformen kan centralisera alla relevanta data till en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Uppgifterna från Centric FINACC läggs in i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, diagram och rapporter på BrightAnalytics-plattformen, som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om Centric FINACC

Centric FINACC är ett ekonomiprogram som upprättar din administration, hanterar fordringsägare och gäldenärer samt övervakar företagets fordringar och skulder. Detta finansiella paket är främst inriktat på byggbranschen, Centric förstår de branschspecifika särdragen inom denna sektor.

customer review
Den tid vi brukade lägga på att göra rapporter har nu rensats för att dyka djupare in i siffrorna.
– Dimka Buyse, Financial Controller
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!