Baan logo
Börja nu med data från Baan

Moduler

  • Kassaflödesanalys
  • Finansiell rapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

Baan

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar alla finansiella och operativa data i en enda plattform och gör det möjligt för yrkesverksamma att kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Baans programvara och omvandlar dessa data till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga och ger omedelbar insikt i ditt företags situation:

Och så mycket mer!

Om Baan

Baans programvara utvecklades ursprungligen i slutet av 1970-talet och förvärvades senare av Infor. Programvaran erbjuder lösningar för både ekonomi och ERP. Baan software gör det möjligt för företag att hantera sina finansiella processer samtidigt som den erbjuder logistikintegrationer. Dessutom integrerar Baan olika affärsprocesser som produktion, CRM, redovisning och HR.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp