Baan logo
Börja nu med data från Baan

Moduler

 • Kassaflödesanalys
 • Finansiell rapportering

Integration Type

 • On-Premise

Baan

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar alla finansiella och operativa data i en enda plattform och gör det möjligt för yrkesverksamma att kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

BrightAnalytics ansluts sömlöst till Baans programvara och omvandlar dessa data till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och resultattavlor. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga och ger omedelbar insikt i ditt företags situation:

Och så mycket mer!

Om Baan

Baans programvara utvecklades ursprungligen i slutet av 1970-talet och förvärvades senare av Infor. Programvaran erbjuder lösningar för både ekonomi och ERP. Baan software gör det möjligt för företag att hantera sina finansiella processer samtidigt som den erbjuder logistikintegrationer. Dessutom integrerar Baan olika affärsprocesser som produktion, CRM, redovisning och HR.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

“Det faktum att BrightAnalytics kan ansluta till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.”
– Tom Bolsens, ekonomiansvarig
Van Wellen Groups logotyp
 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Är BrightAnalytics en lösning för komplexa företag?

  BrightAnalytics är en lösning för alla företag: komplexa eller icke-komplexa. Lösningen växer med företaget. BrightAnalytics är också idealiskt för företag med mycket komplexitet, såsom flera företag, olika valutor, konsolidering, etc.

 • Vad är finansiell rapportering?

  Finansiella rapporter ger inblick i hur företaget mår, i det här fallet mer specifikt dess ekonomiska status.