Teamledare Orbit logotyp
Börja nu med data från Teamleader Orbit

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • CRM

Integration Type

 • Custom API

Teamleader Orbit

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och gör det möjligt att kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Teamleader Orbit till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Teamleader Orbit

Teamleader Orbit är en allt-i-ett-mjukvara för marknadsföringsbyråer, digitala byråer eller IT-företag med 20 till 1000 anställda. Programvaran innehåller olika funktioner, t.ex. uppföljning av kunder och anbud samt projektledning. Förutom Teamleader Orbit ansluter BrightAnalytics också sömlöst med Teamleader Focus .

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

 • Vad är ledningsrapportering?

  Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Är BrightAnalytics en lösning för komplexa företag?

  BrightAnalytics är en lösning för alla företag: komplexa eller icke-komplexa. Lösningen växer med företaget. BrightAnalytics är också idealiskt för företag med mycket komplexitet, såsom flera företag, olika valutor, konsolidering, etc.

 • Vad är finansiell rapportering?

  Finansiella rapporter ger inblick i hur företaget mår, i det här fallet mer specifikt dess ekonomiska status.