Teamledare Orbit logotyp
Börja nu med data från Teamleader Orbit

Moduler

  • Finansiellrapportering

Kategori

  • CRM
  • Finans

Teamleader Orbit

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

Data från Teamleader hälls i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och styrkort på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Teamleader Orbit

Teamleader Orbit är en allt-i-ett-mjukvara för marknadsföringsbyråer, digitala byråer eller IT-företag med 20 till 1000 anställda. Mjukvaran innehåller olika funktioner såsom uppföljning av kunder och offerter samt ledning av projekt. Förutom Teamleader Orbit ansluter BrightAnalytics också sömlöst med Teamleader .

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo