1c:enterprise logo
Börja nu med data från 1C:Enterprise

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

1C:Enterprise

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

Data från 1C:Enterprise hälls i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och styrkort på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om 1C:Enterprise

1C:Enterprise är en utvecklingsplattform utformad av 1C Company som tillhandahåller färdiga infrastrukturer och verktyg för snabb utveckling av affärsapplikationer. Företaget, 1C Company, är en oberoende utvecklare av affärsmjukvara och specialiserar sig på utveckling, distribution, publicering och support av mjukvara.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 150 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo