Planacy och BrightAnalytics ingår strategiskt partnerskap

För att stärka sina respektive kunderbjudanden ingår Planacy och BrightAnalytics ett strategiskt partnerskap. Tillsammans kompletterar de varandras plattformar och erbjuder två sömlöst integrerade mjukvaror: BrightAnalytics erbjuder en intuitiv plattform för konsoliderad finansiell rapportering och förvaltningsrapportering, och Planacy en för datadriven finansiell planering.

”Vi är väldigt glada över att samarbeta med Planacy för att genom en sömlös tvåvägsintegration hjälpa våra kunder med mer komplexa budgeteringsbehov” säger Lode Bogaert, medgrundare av BrightAnalytics.

Planacy har vuxit kraftigt de senaste åren och etablerat sig som den skandinaviska marknadens ledande plattform för datadriven budgetering, prognoser och planering. BrightAnalytics har i sin tur fått stora framgångar runt om i Europa med sin plattform. Det belgiska företaget, som nyligen expanderat till Skandinavien med kontor i Stockholm, delar Planacys vision om hur kunderna ska arbeta med företagsledning och skapar därför tillsammans ett integrerat produkterbjudande.

”BrightAnalytics har utvecklat ett system som imponerar både på mig och marknaden. Med samma mindset och passion som Planacy, att som best-of-breed underlätta ett mer värdeskapande arbete, ser jag med tillförsikt fram emot partnerskapet”, säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

BrightAnalytics har ett heltäckande utbud av kopplingar för affärssystem och integrerat med Planacy kommer kundernas ekonomi- och analysavdelning också att ha en innovativ, kraftfull, intuitiv och sammanhängande lösning för budget, prognos och planering.

”Budgetering är någonting som kan hanteras olika på olika företag och med väldigt varierande nivåer av komplexitet. Ett budgetsystem som kan hantera denna komplexitet står utanför mängden och därför är vi väldigt glada över partnerskapet med Planacy. Tillsammans kan vi hjälpa kunder med finansiell planering och konsoliderade rapportpaket” konstaterar Lode.

De senaste åren har inneburit stora utmaningar för många företag och verksamheter vilket i kombination med en allt mer snabbföränderlig omvärld har ökat behovet av att snabbt kunna sammanställa och konsolidera kvalitetssäkrad data, samt att kunna skapa uppdaterade prognoser för att fatta bättre och mer proaktiva beslut.

”Partnerskapet betyder att vi tillsammans skapar ett oslagbart erbjudande för företag som vill och behöver arbeta mer datadrivet med den finansiella planeringen, rapporteringen och verksamhetsstyrningen. Det betyder också att Planacy tillsammans med BrightAnalytics tar steget in i länder som Belgien och Nederländerna vilket är spännande” avlutar Jimmy.

Planacy budgetting sotware_BrightAnalytics partner

Om Planacy

Planacy grundades 2015 och är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklas efter visionen att förenkla ett mer datadrivet och kontinuerligt arbete med finansiell planering.

Genom ett mer proaktivt och värdeskapande arbete med budget, prognos och planering bidrar Planacy till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter. Med en innovativ och kraftfull plattform och en bra bit över 100 kunder har man etablerat sig som marknadens ledande best-of-breed-system för datadriven budget, prognos och planering.

BrightAnalytics_Management rapportering

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics är ett innovativt SaaS-bolag som grundades år 2014 i Belgien. De utvecklar en intuitiv plattform för finansiell och operativ konsolidering och rapportering.

BrightAnalytics har idag 500+ kunder i över 10 länder, 35 anställda i Belgien och Sverige samt en årlig tillväxt om närmare 100%. Med över 120 connectorer till redovisnings- affärs-, och CRM-system erbjuder de en snabb on-boarding och alltid uppdaterad och pålitlig data för ett bättre analyser och beslutsfattande.

Bli medlem i vårt växande partnernätverk?

  • Vem är BrightAnalytics?

    BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

  • Vem är målgruppen för BrightAnalytics?

    BrightAnalytics fokuserar på de finansiella profilerna i organisationen som är involverade i rapporteringen. Vårt fokus ligger på VD:arna och CFO:erna inom organisationen.

  • Vad är ledningsrapportering?

    Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.