BOFIDI Consulting och BrightAnalytics: ett starkt partnerskap till fördel för alla små och medelstora företag

Kontich – 10 januari 2017 –
Om du vill gå vidare som företag behöver du inte bara ha en överblick över alla relevanta ekonomiska och operativa data, utan du måste också kunna tolka dem rätt. Sedan september 2012 har BrightAnalytics från Hooglede gjort sitt yttersta för att uppnå detta. SME designar mjukvara som gör det möjligt för företagsledare och chefer att se hur deras företag går med bara några klick. “Ju mer komplex affärsstrukturen är, desto mer mervärde kan vi skapa med våra lösningar”, vet partners Olivier Seynhaeve, Lode Bogaert och Merijn Demuynck.

Hålla ekonomiadministrationen igång så effektivt som möjligt och ge insikt till chefer

BOFIDI Consulting (tidigare känt som YouCtrl) hjälper belgiska små och medelstora företag att sköta sin ekonomiadministration så effektivt som möjligt och ger företagsledare insikt i deras siffror. Att ge insikt i figurer kan ske på olika sätt. “Våra kunder är små och medelstora företag. En chef för små och medelstora företag vill främst ha verktyg som är enkla, snabba, flexibla och prisvärda. Det var därför BOFIDI valde ett partnerskap med BrightAnalytics. BrightAnalytics tillhandahåller en toppmodern onlinerapporteringsplattform som enkelt ansluter till bara om vilket bokföringspaket eller ERP-plattform som helst, samtidigt som BOFIDI har rätt affärskunskap för att implementera det felfritt. En gyllene duo som gynnar alla små och medelstora företag”, fortsätter Dirk Covens, managing partner på BOFIDI.

Föra figurer till rätt personer på ett enkelt sätt

BrightAnalytics lösningar är designade för att göra det enkelt för ett företags siffror att nå rätt personer. “Det handlar om att levandegöra data så att en företagsledare mycket väl vet var hans företag står och vilka åtgärder som måste vidtas”, säger Lode Bogaert. “Eftersom vi alltid använder samma metoder är det en användarvänlig lösning där alla förstår finesserna i det efter bara 15 minuter. Våra lösningar ser enkla ut, men det finns mycket intelligens under huven.

Partnerskap skapar mervärde för kunderna

Med detta samarbete breddar båda partners sin omfattning och därmed också mervärdet för sina kunder. Tack vare samarbetet med YouCtrl kan vårt team fokusera 100% på produktutveckling och support, vilket bara gör produkten ännu starkare, säger Olivier Seynaeve. För YouCtrl passar BrightAnalytics in i ett helhetsgrepp. YouCtrl hjälper små och medelstora företag att anpassa sina processer till beslutsfattarnas strategiska mål och informationsbehov. “Redovisningsavdelningen utvecklas från ett kostnadsställe till ett resultatställe”, säger Dirk Covens. “CFO hjälper till att bygga affärsstrategin. Han hjälper de operativa beslutsfattare att förutsäga, planera och göra val. Detta är bara möjligt om ekonomiprocesserna är upp till noll och rätt verktyg används. BrightAnalytics passar den bilden perfekt. Det är lätt att använda, smart och prisvärt. Det är helt i linje med YouCtrls tillvägagångssätt.”

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics, en molnbaserad rapporteringsplattform, gör det möjligt för företag att effektivisera sin finansiella och strategiska rapportering på en central plattform. BrightAnalytics ansluter till alla redovisnings- och/eller affärssystem och ger både ekonomiska siffror och strategiska nyckeltal snabbt, enkelt och transparent till alla intressenter i ett företag.

Om BOFIDI

BOFIDI hjälper företag att optimera driften av ekonomiavdelningen med specialiserad expertis, teknik och ledningsstöd. Målet: att bättre anpassa processerna till de strategiska målen och chefernas informationsbehov. BOFIDI kombinerar förståelse för ekonomi med omfattande IT-kunskap.

Bli medlem i vårt växande partnernätverk?

  • Vem är BrightAnalytics?

    BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

  • Vem är målgruppen för BrightAnalytics?

    BrightAnalytics fokuserar på de finansiella profilerna i organisationen som är involverade i rapporteringen. Vårt fokus ligger på VD:arna och CFO:erna inom organisationen.

  • Vad är ledningsrapportering?

    Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.