Cegid logotyp
Börja nu med data från Cegid

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Cegid

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Cegid och olika bokförings-, ERP- och CRM-paket. Detta gör att BrightAnalytics-plattformen kan centralisera alla relevanta data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Data från Cegid presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Cegid

Cegid förenklar faktureringen och sparar tid i den dagliga hanteringen av ditt företag. Programvaran erbjuder en lösning för att enkelt hantera fakturor och betalningar online.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Tack vare den direkta insikten i finansiella och operativa KPI:er kan vi göra justeringar snabbare och vi kan växa på ett mycket bättre kontrollerat sätt.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo