Cegid logotyp
Börja nu med data från Cegid

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • Finans
 • Finans

Integration Type

 • On-Premise

Cegid

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till Cegid och olika bokförings-, ERP- och CRM-paket. Detta gör att BrightAnalytics-plattformen kan centralisera alla relevanta data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

Data från Cegid presenteras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Cegid

Cegid förenklar faktureringen och sparar tid i den dagliga hanteringen av ditt företag. Programvaran erbjuder en lösning för att enkelt hantera fakturor och betalningar online.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 250 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Tack vare den direkta insikten i finansiella och operativa KPI:er kan vi göra justeringar snabbare och vi kan växa på ett mycket bättre kontrollerat sätt.”
– Niels Zutterman
Absolute Jobs logo
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.