Adfinity_new logo
Börja nu med data från Adfinity EASI

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

Adfinity EASI

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform och låter dig kombinera dessa siffror oändligt för att komma fram till de mest inkluderande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Adfinity till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter som berättar den sanna historien bakom siffrorna. lla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

Om Adfinity by Easi

Adfinity är ett bokföringsprogram som erbjuds av EASI, som undersöker både ekonomisk och kommersiell förvaltning för ekonomichefer. Programvaran erbjuder mervärde när det gäller rapportering, automatisering och digitalisering av redovisningsflöden och papperslöst arbete.

Upptäck också EASI-integrationen!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo