Logotyp för SAP Business One
Börja nu med data från SAP Business One

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP
 • Finans

SAP Business One

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till SAP Business One och över 120 andra system och programvaror. Detta gör det möjligt för BrightAnalytics att centralisera all finansiell och operativ data i en enda plattform. De intuitiva och visuellt starka instrumentpanelerna genereras automatiskt och ger omedelbar insikt i företagets resultat.

I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och mycket mer!

Om SAP Business One och SAP

SAP Business One är en lokal applikation som erbjuder moduler för olika affärsverksamheter, t.ex. finansiell redovisning, lagerhantering, försäljning – kundfordringar och upphandling – krediter… Programmet kartlägger kunder och deras behov så att du kan rikta dig till rätt kunder med rätt produkter och tjänster.

SAP, som ursprungligen var ett tyskt företag, är marknadsledande inom ERP-programvara och hjälper företag av alla storlekar inom olika branscher. BrightAnalytics kan anslutas till olika SAP-program:

Narviflex testimonial BrightAnalytics
Verktyget är så visuellt tilltalande att du inte behöver någon ekonomisk kunskap för att dra slutsatser.
– Dirk Berden, VD
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.