Lösningar för kassaflödesanalys

Spåra din kontantposition dagligen med BrightAnlaytics. Vår kassarapporteringsmodul ger insikt i ditt åldrande (kunder-leverantörer) och bestämmer din framtida finansiella ställning.

Kassaflödesanalys i BrightAnalytics

Få insikt i alla kontantrörelser. Närma dig den kortsiktiga kassan och se långsiktiga trender som kan vara av stor strategisk betydelse. En daglig uppdatering av din kassaposition och löptid ger dig en snabbvinst varje dag. Att jämföra allt detta med din affärsplan kan öppna ögonen. Och vad sägs om ännu fler insikter baserade på försäljningstratten eller orderböckerna?

BrightAnalytics kassaflödesanalysmoduler ger dig alla verktyg du behöver för att närma dig dina pengar på rätt sätt. Både i dåtid och nutid och en så trogen förutsägelse som möjligt om framtiden.

Cash view cashflow statement

Kassaflödesanalys

Grunden för att kontrollera din kassa är att göra en kassaflödesanalys. BrightAnalytics låter dig övervaka det inkommande och utgående kassaflödet med ett ögonkast.

Cash view supplier agings

Åldersanalys

Kundreskontra a leverantörsreskontra flödar automatiskt från ditt bokföringspaket. I BrightAnalytics spårar du din reskontra från kunder och leverantörer dagligen. Låt även anställda hantera sin egen kundportfölj genom uppföljningar.

Kassarapportering - kassaprognos

Likviditetsprognoser

Förutsäg din kassaposition baserat på budgetar i din affärsplan såsom förväntad försäljning och kostnader. Se framåt och avgör vilka planer och backar som kan vara möjliga eller inte.

Få en 360° översikt över hela organisationen

”När coronakrisen bröt ut fick vi signaler från både kunder och leverantörer som fick oss att inse att det började bli avgörande att noga övervaka vårt kassaflöde”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp
logo flower

Hittade du inte det du letade efter?

Utmana oss med ditt rapporteringsproblem.

På BrightAnalytics är du inte bara omgiven av IT-proffs, utan också av finansanalytiker. Vet du inte hur du ska hantera något direkt? Vi sätter oss gärna vid ritbordet och letar efter en lösning.

Intresserad av en förhandstitt på vår plattform?