Excel hjälpte oss länge, men vi stötte på begränsningar.

-Anke Ulkens, VD
"Det gick knappt sex veckor mellan de första intervjuerna och genomförandet: det hela gick fantastiskt snabbt."
- Anke Ulkens, VD

Integrationer i bruk

Moduler i bruk

Du har verktygen för att göra skillnad

“Innan vårt nätverk av kontor växte sammanställde vi nästan aldrig rapporter: för krångligt. Sedan BrightAnalytics introducerades bygger vi varje beslut på en fullständig överblick. Både för ledningen, de olika kontoren och de anställda.” – Anke Ulens, VD Vivaldis Interim

En användarvänlig plattform för att snabbt hämta och tolka all tillgänglig data på olika nivåer. Det var Vivaldis Interims önskan. På kort tid växte bemanningsföretaget från 30 till 45 kontor i Belgien : “Excel har hjälpt oss länge, men vi nådde gränserna”, säger Vivaldis-VD Anke Ulens. “Med BrightAnalytics har alla 125 anställda alla verktyg i sina egna händer för att göra skillnad.” Hon tillägger: “Vi brukade begära rapporter, men det gjorde vi aldrig: för mödosamt”.

Vivaldis använder BrightAnalytics på två sätt. I första hand att informera ledningen med nödvändiga nyckeltal och rapporter. ”Förut kunde vi göra det också, men vi gjorde det knappt. Det var för krångligt och tog för mycket tid. Nu har vi all information vi behöver för att fatta beslut snabbt och på ett användarvänligt sätt. Vi ser nyckeltalen direkt och kan bryta ner dem vid behov: till exempel för att jämföra prestandan mellan befintliga och nya kontor.”

Siffror och rapporter per kontor

Siffrorna och rapporterna vägleder inte bara styrelsen, de olika kontoren använder också BrightAnalytics dagligen. “Vår affärsmodell bygger på stor självständighet för kontor och anställda. Med BrightAnalytics kan de se prestanda på ett ögonblick, jämföra dem och veta vilka tjänster som ger vilka marginaler. Detta ger dem all input de behöver för att göra de bästa valen .”

Praktisk insikt för konkreta beslut

BrightAnalytics använder all data från Vivaldis eget ERP-paket, när som helst.:”Rapporterna och data är väldigt affärsfokuserade. Det är en komplimang! Det är inte data med IT- eller redovisningsbakgrund, utan praktiska siffror som hjälper ledningen i konkreta beslut.

Att införa ett nytt system är aldrig lätt och ofta en lång process. Så var inte fallet med BrightAnalytics. Det gick knappt sex veckor mellan de inledande diskussionerna och genomförandet. Internt fanns inget motstånd. “Den är väldigt användarvänlig och BrightAnalytics är alltid tillgänglig om du har några frågor. Men, det är knappast nödvändigt eftersom plattformen inte har misslyckats en enda gång.”

logo flower

Fördelarna med BrightAnalytics enligt Vivaldis Interim:

  • Snabbt och enkelt att använda
  • Kort genomförandetid
  • Enkel och snabb filtrering
  • Bra service

Är du nyfiken på vad BrightAnalytics kan betyda?