Webbseminarium I HR- och bemanningssektorn

Delta i vårt webbseminarium om HR och ta reda på mer om våra bästa metoder inom HR-sektorn.
Övervaka siffrorna per kontor eller kund och jämför den dagliga verksamheten med mål och budgetar,
Vi kommer att diskutera allt.

Registrera dig nu!

 • Dutch (BE)
  Dutch (BE)
Tijdslots
Registreer hier
Ik wil dit webinar bijwonen op:
logo flower

Upptäck våra bästa metoder inom HR- och bemanningssektorn

✔ Analysera omsättningen per filial
✔ Övervaka siffrorna per kontor eller kund
✔ Jämför den dagliga verksamheten med mål och budgetar
✔ … och mycket mer

Delta i vårt webbseminarium för HR- och bemanningsbranschen!

Vad handlar det här webbinariet om?

✔ Få insikt om bästa praxis inom HR- och bemanningsbranschen
✔ Lär känna BrightAnalytics-plattformen och få en första inblick i den.
✔ Ta reda på hur installationen går till
✔ Ställ frågor och dela funderingar via livechatt

“Excel har hjälpt oss länge, men vi har nått gränsen. Med BrightAnalytics har våra anställda alla rätt verktyg i sina egna händer.”
– Anke Ulens, VD
Logotyp Vivaldis Interim
BrightAnalytics betjänar olika kunder inom HR- och rekryteringssektorn.
BrightAnalytics connectoren: Wings Online, Exact Online, Microsoft Dynamics, Teamleader, Expert M, Hubspot, Odoo, Carerix, Partena Professional, Bullhorn

Är vi anslutna till era system?

BrightAnalytics kan anslutas till mer än 120 program, alla redovisnings-, ERP- eller CRM-system. Källan kan vara antingen online, på plats eller till och med ett kalkylblad. Antalet integrationer som du vill kombinera i plattformen är också obegränsat!

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Vilka är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.