BrightAnalytics till Nederländerna

FINANSIELL FÖRVALTNING – Rapporteringsplattformen BrightAnalytics guidar även Nederländerna mot realtidsinsikter om prestanda.

Har du aldrig hört talas om BrightAnalytics? Du kan. Tills nyligen var denna intuitiva, pålitliga och snabba plattform för konsoliderad rapportering av finansiella och operativa siffror endast tillgänglig i Belgien. Men det ändras nu när företaget också kommer till den holländska marknaden. Och där ingår förstås deltagande i Financial Systems. ”Ett utmärkt tillfälle att bekanta sig”, säger affärschef Lode Bogaert, ”men också att attrahera nya talanger.” På kort sikt söker BrightAnalytics inte mindre än tre holländska medarbetare.

”Vi upptäckte att en plattform som vår faktiskt ännu inte är tillgänglig i Nederländerna. Det finns naturligtvis några verktyg tillgängliga, men BrightAnalytics kan bara göra lite mer.”
Merijn Demuynck, medgrundare

Realtidsinsikt för hela organisationen

Att hålla reda på ditt företags resultat och rapportera finansiella siffror snabbt och tydligt – över divisioner, affärsenheter och enheter – är vad BrightAnalytics handlar om. Det ursprungligen belgiska företaget och rapporteringsplattformen automatiserar den komplexa processen med konsoliderad rapportering. Och allt det via ett mycket användarvänligt gränssnitt, som dessutom är igång på nolltid.

Fortsätt läsa? Läs hela artikeln här .

 

Källa: Ekonomistyrning, 2019-09-25