Roeselare BrightAnalytics vågar sig nu också norr om Moerdijk

MADE IN WEST FLANDERS – Fintechföretaget BrightAnalytics går över gränsen till Nederländerna.

Efter fem framgångsrika år i Belgien går det västflamländska fintechföretaget BrightAnalytics över gränsen till Nederländerna. “Ett logiskt nästa steg i vår tillväxt”, säger medgrundaren Olivier Seynhaeve. “Å ena sidan för att vi efter fem år är helt nöjda med vår produkt och vårt företag. Vi är nu mycket angelägna om att fortsätta vår tillväxthistoria även utanför Belgien. Å andra sidan har vi fördelen av språket i Nederländerna. Vi hoppas kunna lära oss snabbare hur vi ska marknadsföra vår produkt utomlands.

“Vi är övertygade om att ju mer människor har en tydlig förståelse för företagets resultat, desto mer tillväxt kan uppnås.”
Olivier Seynhaeve, medgrundare

BrightAnalytics utvecklade en onlineplattform för konsoliderad rapportering av finansiella och operativa siffror. Den omvandlar data från olika källor till tydliga, intuitiva ledningsrapporter som kan ses av vem som helst. “Det faktum att BrightAnalytics-rapporterna kan användas av alla inom organisationen är något som vi ofta får höra som feedback”, säger Olivier.

Vill du läsa mer? Du hittar artikeln här.

 

Källa: Made in West-Vlaanderen, 2019-10-01