Planacy_logo - A BrightAnalytics partner
Börja nu med data från Planacy

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Kassaflödesanalys

Kategori

 • Finans

Planacy

Förenkla datadriven ekonomisk planering

Planacy är den bästa planeringsplattformen som effektiviserar din budget, prognos och planeringsprocess. Plattformen är byggd för att hantera en komplex verklighet och är helt anpassningsbar för alla företag, dess behov och processer. Denna unika flexibilitet och konfigurerbarhet gör Planacy till ett av de mest kraftfulla planeringsverktygen på marknaden.

Dra full nytta av dina redan gjorda investeringar med Planacys sömlösa integrationer till Excel, ledande business intelligence-system och andra bästa ekonomi- och rapporteringsplattformar. Med en sömlöst integrerad plattform för datamodeller samt analys och uppföljning minskar du implementeringstid, underhåll och hantering.

Minska tidskrävande, manuellt och repetitivt arbete med Planacy – få mer kontroll över dina processer och höj kvaliteten på ditt arbete. Automatiskt insamlad referensdata, automatiska prognosförslag, rullande prognoser och scenarioplanering gör att du också snabbt kan anpassa dig när omvärlden och omständigheterna förändras.

 • Den bästa planeringsplattformen
 • Molnbaserad SaaS-produkt
 • Fullt anpassningsbar för alla industrier och processer
 • Unik databasarkitektur
 • Snabb implementering – kom igång om 4 veckor!
 • Sömlösa integrationer till ekonomi- och rapporteringssystem
 • Värdeskapande, effektiva och mer automatiserade processer
The Planacy integration_Budgeting dashboard on the Planacy software

Om Planacy

Planacy är ett svenskt SaaS-företag som grundades 2015 och som nu betros av över 100 företag i Norden.

Företaget drivs av ett motiverat och passionerat team med en vision att bidra till fler framgångsrika företag genom att förenkla mer datadrivna, samarbetande och kontinuerliga planeringsprocesser.

Läs mer om vårt partnerskap med Planacy

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics already connects with more than 150 applications, and creating more all the time! Didn’t find your connector? Let us know and we’ll get right on it!

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.