Planacy och BrightAnalytics ingår strategiskt partnerskap

”BrightAnalytics har utvecklat ett system som imponerar både på mig och marknaden…”, säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

För att stärka sina respektive kunderbjudanden ingår Planacy och BrightAnalytics ett strategiskt partnerskap. Tillsammans kompletterar de varandras plattformar och erbjuder två sömlöst integrerade mjukvaror: BrightAnalytics en intuitiv plattform för finansiell rapportering och konsolidering och Planacy en plattform för datadriven finansiell planering.

”Vi är väldigt glada över att samarbeta med Planacy för att genom en sömlös tvåvägsintegration hjälpa våra kunder med mer komplexa budgeteringsbehov” säger Lode Bogaert, medgrundare av BrightAnalytics.

Med kraftig tillväxt har Planacy de senaste åren etablerat sig som den skandinaviska marknadens ledande plattform för datadriven budget, prognos och planering och likaså har BrightAnalytics vunnit stora framgångar runt om i Europa med sin plattform. Det belgiska bolaget, som nyligen expanderat till Skandinavien med kontor i Stockholm, delar Planacys vision om hur kunder bör arbeta med sin verksamhetsstyrning och vill därför tillsammans skapa ett integrerat produkterbjudande.

”BrightAnalytics har utvecklat ett system som imponerar både på mig och marknaden. Med samma mindset och passion som Planacy, att som best-of-breed underlätta ett mer värdeskapande arbete, ser jag med tillförsikt fram emot partnerskapet”, säger Jimmy Stenqvist Evegård, VD på Planacy.

BrightAnalytics har ett heltäckande erbjudande av connectorer till affärssystem och integrerat med Planacy kommer kundernas finans- och analysavdelning få en innovativ, kraftfull och intuitiv systemuppsättning och sammanhängande helhet även för budget, prognos och planering.

”Budgetering är någonting som kan hanteras olika på olika företag och med väldigt varierande nivåer av komplexitet. Ett budgetsystem som kan hantera denna komplexitet står utanför mängden och därför är vi väldigt glada över partnerskapet med Planacy. Tillsammans kan vi hjälpa kunder med finansiell planering och konsoliderade rapportpaket” konstaterar Lode.

De senaste åren har inneburit stora utmaningar för många företag och verksamheter vilket i kombination med en allt mer snabbföränderlig omvärld har ökat behovet av att snabbt kunna sammanställa och konsolidera kvalitetssäkrad data, samt att kunna skapa uppdaterade prognoser för att fatta bättre och mer proaktiva beslut.

”Partnerskapet betyder att vi tillsammans skapar ett oslagbart erbjudande för företag som vill och behöver arbeta mer datadrivet med den finansiella planeringen, rapporteringen och verksamhetsstyrningen. Det betyder också att Planacy tillsammans med BrightAnalytics tar steget in i länder som Belgien och Nederländerna vilket är spännande” avlutar Jimmy.

Planacy budgetting sotware_BrightAnalytics partner

Om Planacy

Planacy grundades 2015 och är ett svenskt SaaS-bolag som utvecklas efter visionen att förenkla ett mer datadrivet och kontinuerligt arbete med finansiell planering.

Genom ett mer proaktivt och värdeskapande arbete med budget, prognos och planering bidrar Planacy till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter. Med en innovativ och kraftfull plattform och en bra bit över 100 kunder har man etablerat sig som marknadens ledande best-of-breed-system för datadriven budget, prognos och planering.

Upptäck mer om Planacy-integrationen

BrightAnalytics_Management rapportering

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics är ett innovativt SaaS-bolag som grundades år 2014 i Belgien. De utvecklar en intuitiv plattform för finansiell och operativ konsolidering och rapportering.

BrightAnalytics har idag 500+ kunder i över 10 länder, 35 anställda i Belgien och Sverige samt en årlig tillväxt om närmare 100%. Med över 120 connectorer till redovisnings- affärs-, och CRM-system erbjuder de en snabb on-boarding och alltid uppdaterad och pålitlig data för ett bättre analyser och beslutsfattande.