BrightAnalytics nominerad till Deloittes Technology Fast 50 för andra året i rad

Återigen kan BrightAnalytics meddela den fantastiska nyheten att företaget har nominerats till Deloittes 2021 Technology Fast 50-tävling!

Finalisterna och de nominerade kommer att tilldelas sin rankning den 25 november 2021 baserat på den procentuella intäktsökningen under de senaste fyra åren. “Denna nominering är redan ett underbart erkännande för BrightAnalytics som samtidigt understryker våra ambitioner och framtidsplaner mer än någonsin.” berätta för grundarna Lode Bogaert, Merijn Demuynck och Olivier Seynhaeve. Framtiden är ljus!

 

Redan förra året belönade Deloitte BrightAnalytics med en fin 36:e plats på sin lista över snabbaste stigare inom teknikområdet i Technology Fast 50-tävlingen. Då föll äntligen äran av segern till proUnity.

“Vi är glada över denna nominering och glada över att återigen vara bland de 50 mest lovande teknikföretagen i Belgien. Vi är övertygade om att BrightAnalytics har nyckeln till framtidens teknik. Rapporteringen är inte längre tråkig och förvirrande, eftersom BrightAnalytics-plattformen automatiserar en stor del av arbetet. Dessutom kommer det att ge dig användbara insikter som hjälper ditt företag att växa. Denna nominering bekräftar att andra tror på den snabba tillväxten av vår produkt. sa de tre grundarna.

“Förutom den tidigare uppstarten i Nederländerna lanserades även en svensk enhet i Stockholm i februari för att nå Skandinavien därifrån. Och det är inte där ambitionerna stannar.”
Lode Bogaert, Merijn Demuynck & Olivier Seynhaeve, grundare

Fint erkännande

BrightAnalytics kunde blåsa ut 7 ljus i år, så det finns ännu mer anledning att fira! För oss är detta ett underbart erkännande och en stor återspegling av allt hårt arbete från våra team, såväl som tillväxten som lyfter fram våra ambitioner och framtidsplaner. Utöver den tidigare uppstarten i Nederländerna etablerades en svensk enhet i Stockholm i februari för att nå Skandinavien därifrån. Och ambitionerna stannar inte där, det finns fortfarande många framtidsplaner som väntar på BrightAnalytics.

Din framtid är bara så ljus som ditt sinne är öppet

BrightAnalytics är en Roeselare-baserad uppskalning som utvecklat en onlineplattform för konsoliderad rapportering av finansiella och operativa siffror. Mjukvaran samlar data och kopplar samman med mer än 100 olika mjukvarupaket och omvandlar den till tydliga, intuitiva hanteringsrapporter med tydliga ekonomiska insikter. Detta ger dig tydliga data för riktade beslut inom försäljning, kontanter, marknadsföring och så mycket mer.

De tre grundarna, Olivier Seynhaeve, Merijn Demuynck och Lode Bogaert började konsultera tillsammans och 2014 föddes BrightAnalytics ur ett konsultuppdrag. Än i dag är BrightAnalytics inte bara verksamt i Belgien, utan den västflamländska fintech har även passerat gränsen till Nederländerna och nyligen Skandinavien. Ett logiskt steg i företagets tillväxt.