Lexware_Logotyp
Börja nu med data från Lexware

Moduler

  • Finansiell rapportering
  • Kassaflödesanalys
  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Lexware

Om Lexware

Lexware erbjuder affärs- och molnlösningar med olika plattformar som främst fokuserar på små och medelstora företag, frilansare, grundare etc. Med dessa plattformar vill företaget stödja, digitalisera och optimera processer på ett enkelt och effektivt sätt.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från Lexware till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo