Konsoliderad ledningsrapportering med BrightAnalytics

Finadeck alternativ – Upptäck varför företag väljer BrightAnalytics som ett Finadeck alternativ för konsoliderad ledningsrapportering.

Är du redo att lära dig mer om BrightAnalytics som ett alternativ till Finadeck?

Ta reda på det nedan!

Integraties-(3)

1. BrightAnalytics har mer än 250 integrationer

BrightAnalytics kan anslutas till alla redovisnings-, ERP- och CRM-system och kan kombinera valfritt antal program på plattformen (både molnbaserade och lokala).

Idag kan BrightAnalytics stoltsera med över 250 tillgängliga connectorer. Om programpaketet inte finns med på listan skapar vi anslutningen på några dagar.

Consolidation tool of BrightAnalytics, a Konsolidator alternative

2. Automatiserad konsolideringsprocess

BrightAnalytics realtidsanslutning till bokförings-, ERP- och CRM-system gör att BrightAnalytics-plattformen automatiskt kan generera konsoliderade förvaltningsrapporter. Du behöver inte ladda upp kalkylblad eller utföra manuella manipulationer.

Med en knapptryckning elimineras IC-transaktioner, konsolideringsposter kan göras och andelar kan inkluderas.

Dessutom upptäcker BrightAnalytics automatiskt bokningar mellan företag och visualiserar dessa skillnader mellan företag i en tydlig smartmap.

3. BrightAnalytics betjänar kunder av olika storlek inom olika sektorer
BrightAnalytics_Management rapportering

4. BrightAnalytics hanterar komplexiteten

BrightAnalytics-plattformen är byggd för att hantera komplexitet. Tack vare den finansiella logiken som är inbäddad i BrightAnalytics jämnar plattformen ut eventuella skillnader på ett korrekt sätt och säkerställer en tydlig och tillförlitlig konsoliderad rapportering.

 • Olika enheter?
 • Olika bokföringspaket?
 • Flera olika valutor?
 • Olika räkenskapsår?

5. Ledningsrapportering för ekonomi, kassa och verksamhet

Kassarapportering - kassaprognos

Kassaflödesanalys

Få insikt i alla kontantrörelser. Närma dig den kortsiktiga kassan och se långsiktiga trender som kan vara av stor strategisk betydelse.

En daglig uppdatering av din kassaposition och löptid ger dig en snabbvinst varje dag.

Upptäck mer
contract dashboard 1

Verksamhetsrapportering

Centralisera all operativ och finansiell data i ett gemensamt rapporteringsverktyg.

Kombinera dessa siffror i oändlighet för att komma till de mest inkluderande insikterna. Från försäljnings- och marginalrapportering till HR- och faktureringsrapportering.

Upptäck mer
Financiële rapportering PL dashboard BrightAnalytics

Finansiell rapportering

Centralisera alla affärssystem på ett kraftfullt rapporteringsverktyg och optimera de svåraste finansiella processerna som konsolidering.

Tack vare den omfattande automatiseringen har ekonomiteamet alltid alla siffror till hands.

Upptäck mer

Har vi väckt din nyfikenhet? Låt oss ta en pratstund!

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.