Som CFO, avsätt tid för det som verkligen räknas

En rapporteringsplattform genererar strategiska rapporter automatiskt, så att du som ekonomichef har mer tid att tolka siffrorna.

 • atom-alt (3)

  Automatisk rapportering

  BrightAnalytics skapar utrymme i ditt schema. Det automatiserar rapporteringsprocesser och eliminerar komplexitet, inklusive konsolidering och automatiska koncerninterna elimineringar.

 • atom-alt (4)

  Mer tid för analyser

  Flytta ditt fokus från att samla in data till att analysera den och fatta bättre och mer välgrundade beslut.

 • atom-alt (5)

  En verksamhetsöversikt

  Tack vare en stark kombination av redovisningssiffror med data från affärssystemet har du även bra koll på siffrorna på operativ nivå.

Företag förlitar sig på strategisk rådgivning från sin CFO

Med BrightAnalytics slipper du tävla mot tiden. Management rapportering? Snabbt redo, i tid varje gång. Utan manuellt arbete, så att du kan fokusera på analysen. Plattformen gör datainsamlingen åt dig.

Är du VD:s sparringpartner?

Intresserad av en förhandstitt på vår plattform?

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Vem är målgruppen för BrightAnalytics?

  BrightAnalytics fokuserar på de finansiella profilerna i organisationen som är involverade i rapporteringen. Vårt fokus ligger på VD:arna och CFO:erna inom organisationen.

 • Varför använda BrightAnalytics som CFO?

  Vår rapporteringsplattform genererar strategiska rapporter så att du som CFO får mer tid att tolka siffror.