Full transparens för VD

Övervaka noga alla finansiella och operativa resultat och väx på ett kontrollerat sätt.

 • atom-alt

  En enkel version av sanningen

  Rapporter från olika datakällor centraliseras i en rapporteringsplattform.

 • Genomskinlighet

  Håll fingret på pulsen med BrightAnalytics och dela enkelt ledningsrapporter med ledningen, styrelsen och hela organisationen.

 • Snabbare växlingar

  Få de finansiella och operativa insikter du behöver i rätt tid med hjälp av en central rapporteringsplattform. Snabbt och 100 % pålitligt.

Går framåt med tillförsikt som VD

BrightAnalytics gör det möjligt för dig som VD att hålla fingret på pulsen. Du vet alltid hur ditt företag presterar, både ekonomiskt och operativt, över hela organisationen.

Vill du fatta snabbare beslut och gå rakt ut för tillväxt?

Intresserad av en förhandstitt på vår plattform?

 • Vem är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Vem är målgruppen för BrightAnalytics?

  BrightAnalytics fokuserar på de finansiella profilerna i organisationen som är involverade i rapporteringen. Vårt fokus ligger på VD:arna och CFO:erna inom organisationen.

 • Varför använda BrightAnalytics som VD?

  Som VD får du full transparens och du följer noga alla finansiella och operativa prestationer.