BrightAnalytics på Ekonomi & Företag 2024

Ontwerp zonder titel 47

Ekonomi & Företag 2024

BrightAnalytics kommer att finnas på plats den 25 & 26 september i monter F:24 på Kistamässan, Stockholm för Ekonomi & Företag 2024. Detta evenemang är det perfekta tillfället att få kontakt med oss. Vad kan du förvänta dig?

Ekonomi & Företag är mötesplatsen för ekonomer och företagare. Här hittar du affärssystem och nya smarta lösningar som underlättar ditt ekonomiska flöde som BrightAnalytics.

Kom till Stockholm onsdagen den 25 och torsdagen den 26 september och få kunskap och insikter som hjälper dig och ditt företag att lyckas!

Via följande länk kan du hämta dina gratisbiljetter:
https://bit.ly/3VPPpcY

 

 

 

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.