Greyt och BrightAnalytics: stärker entreprenörskapet i Nederländerna

Stärka entreprenörskapet Nederländerna

8 oktober 2021, Belgien, Roeselare

Vem är Greyt?

Greyt stärker entreprenörslandet Nederländerna med de bästa CFO:erna och kontrollanterna så att alla företag, stora som små, kan växa framgångsrikt. “Vi gör detta på det sätt som bäst passar organisationens utmaningar, deltid, heltid, interim eller på projektbasis.” säger Martijn Wassink, VD och grundare av Greyt. “Greyt gör det möjligt för olika organisationer att få tillgång till en toppfinansiell resurs på ett lämpligt, trovärdigt och prisvärt sätt.”

Partnerskapet som en del av lösningen

Partnerskapet med BrightAnalytics passar perfekt in i detta mål för Greyt och erbjuder ett unikt mervärde genom vilket CFO:er kan tillhandahålla ultimata lösningar som motsvarar behoven hos små och medelstora företagare.

“Tillsammans ger vi företagen insikt i sina (finansiella) data och anpassar processerna till deras strategiska mål.” säger Martijn.

Tillsammans hjälper vi företag att växa

Vårt uppdrag på BrightAnalytics är att hjälpa CFO:er, finanschefer och ekonomichefer att fatta rätt beslut baserat på rätt insikter. Tack vare vår intuitiva, tillförlitliga och snabba rapporteringsplattform hjälper vi CFO:er genom de digitala processerna och erbjuder skräddarsydd rapportering. Detta gör det möjligt för dem att noggrant övervaka alla finansiella och operativa resultat och att växa på ett kontrollerat sätt.

Om Greyt

Greyt förstärker ledningsgrupperna med de bästa CFO:erna och controllerna som har över 15 års erfarenhet från olika storföretag och multinationella företag. Vi gör detta på deltid, tillfälligt, på heltid eller på projektbasis; precis vad företaget behöver. Det gör lösningen lämplig och prisvärd. Vårt tillvägagångssätt: engagera dig på lång sikt. På så sätt ger vi alla organisationer tillgång till den bästa upplevelsen.

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics, en molnbaserad rapporteringsplattform, automatiserar de komplexa rapporteringsprocesserna för finansiella, operativa och kassadata. Detta ger CFO:erna insikt i företagets resultat och gör att de kan fokusera på att tolka uppgifterna i stället för att samla in dem. BrightAnalytics ger både finansiella siffror och strategiska KPI:er snabbt, enkelt och öppet för alla intressenter i ett företag.

Gå med i vårt växande partnernätverk?

  • Vilka är BrightAnalytics?

    BrightAnalytics är ett ungt företag i sin uppskalningsfas med stora ambitioner. Vårt mål är att hjälpa så många företag som möjligt att få fart på att göra affärer tack vare tydlig insikt i ditt företags prestation. För detta automatiserar vi de komplexa rapporteringsprocesserna för dina finansiella, operativa och kontanta siffror. Så att du hela tiden kan hålla fingret på pulsen och växa snabbare men på ett kontrollerat sätt.

  • Vem är målgruppen för BrightAnalytics?

    BrightAnalytics fokuserar på de finansiella profilerna i organisationen som är involverade i rapporteringen. Vårt fokus ligger på VD:arna och CFO:erna inom organisationen.

  • Vad är ledningsrapportering?

    Ledningsrapportering är att samla in data och visualisera den på ett enkelt sätt.