Kunder

Vår plattform växer med den senaste tekniska utvecklingen och de förändrade behoven hos våra kunder.

Läs våra kunders berättelser.

Ruth Bossuyt_SKINN BRANDING AGENCY_testimonial BrightAnalytics
Jag är inte någon som gillar att spendera åtta timmar varje månad på att göra samma sak, bara för att få en variation av föregående månads resultat.
– Ruth Bossuyt, Verkställande Direktör
Läs mer…

BAVET

För det Gentbaserade Bavet är himlen gränsen när det gäller tillväxt. Men på ett kontrollerat sätt, tack.
Läs mer…

contimac

”När din bokföring är gjord på ett professionellt, effektivt, konsekvent och adekvat sätt på daglig basis, blir det mycket lämpligt att noggrant övervaka utvecklingen.”
Läs mer…

Sportoase

Sedan Sportoase har använt BrightAnalytics för sin finansiella rapportering har de bara vunnit i tid och effektivitet. I dag har styrelse och verksamhetsledning ett grepp om siffrorna.
Läs mer…

BM Engineering

Du känner att detta företag lägger vikt vid kundnöjdhet. Från demon om kontraktet och importen av data till att svara på våra frågor”, säger Jan Leye, VD och grundare av BM Engineering.
Läs mer…

Linum Group

Spåra och konsolidera enkelt transaktioner mellan företag: det är ett måste för Linum Group, vilket är anledningen till att de valde BrightAnalytics.
Läs mer…

Isocab Construct

”Vi förlorar inte tid på att samla in siffror utan kan börja jobba direkt. Det är i slutändan det som intresserar aktieägarna.”
Läs mer…

Verhelst Group

Företag inom byggbranschen behöver ofta projektrapportering utöver ekonomisk rapportering för att noga kunna följa byggarbetsplatser. Så väl ledande totalpartner för byggprojekt Verhelst Group. De valde BrightAnalytics.
Läs mer…

Ghistelinck

Ju mer utmanande tider, desto större behov av tillförlitliga, uppdaterade siffror. Ghistelinck valde automatisk rapportering i BrightAnalytics.
Läs mer…

Van Wellen Group

Det faktum att BrightAnalytics kan anslutas till praktiskt taget alla bokföringspaket var en extra bonus för oss.
Läs mer…

Codit

Den komplexa matrisen av platser och projekt blir lätt att analysera tack vare BrightAnalytics: ett effektivt tillvägagångssätt för effektiva nyckeltal.
Läs mer…

Libeert

Libeerts data laddas upp av BrightAnalytics varje natt. Detta gör att företaget kan följa försäljningsutvecklingen varje dag.
Läs mer…

STAS

STAS letade efter en användarvänlig, övergripande plattform för analys av finansiell och operativ data.
Läs mer…

Blommaert

All finansiell och operativ data samlas in och presenteras tydligt i BrightAnalytics-plattformen.
Läs mer…

November Five

Efter att ytterligare satsningar dykt upp beslutade November Five att välja BrightAnalytics för att proaktivt styra företaget.
Läs mer…

VanRoey.be

BrightAnalytics har nyligen blivit en av partners för kunder som letar efter ett verktyg för finansiell rapportering och kontroll.
Läs mer…

Låt oss få din data att prata!

Boka demo idag. Inga begränsningar.