Wings logotyp
Börja nu med data från Wings (online)

Moduler

 • Finansiell rapportering

Kategori

 • Finans

Wings (online)

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas till det lokala paketet Wings och den molnbaserade programvaran Wings Online. BrightAnalytics-plattformen centraliserar all din ekonomiska och operativa data i ett enda verktyg och genererar automatiskt de mest värdefulla rapporterna.

De intuitiva och visuellt kraftfulla instrumenttavlorna ger omedelbar insikt i verksamhetens resultat och automatiserar ledningsrapporteringen. Du får en 360°-översikt över hela organisationen, så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och fatta snabba och välgrundade strategiska beslut.

I BrightAnalytics är de finansiella rapporterna omedelbart tillgängliga:

Och många fler!

Om Wings (online)

Wings and Wings Online är en programvara som erbjuder lösningar för företagsadministration och redovisning. Programvaran riktar sig till både bokhållare och små och medelstora företag samt till ideella organisationer och skolor.

VanWellenGroup testimonial BrightAnalytics
Det finns ofta en skillnad mellan demonstration och praktik, men BrightAnalytics levererade sina löften på ett effektivt sätt.
– Tom Bolsens, Ekonomichef
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Med vår BrightSync ansluter vi till mer än 280 datakällor. En av de största fördelarna med lösningen är möjligheten att ansluta till alla system.