Börja nu med data från Ramasoft.net

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

Ramasoft.net

Ramasoft.net är ett exteriört snickeriprogram som erbjuder lösningar för tillverkning och försäljning av fönster och dörrar. ERP-mjukvaran inkluderar en 3D-visualisering av strukturer, generering av tvärsnitt (både vertikala och horisontella) och Uw-värdeberäkningar av kompletta strukturer som ger detaljerade rapporter per struktur.

BrightAnalytics ansluter till Ramasoft.net och låter dig centralisera all din data på en enda plattform. Detta ger dig tillgång till all operativ och ekonomisk data och ger dig en 360° överblick över hela din organisation. BrightAnalytics erbjuder intuitiva instrumentpaneler där du omedelbart får insikter i dina figurer och låter dig hantera allt från ett ställe.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Den stora fördelen är att de kan länka till många system mycket snabbt. Vi arbetar med två helt olika paket, ett molnbaserat och ett lokalt paket, och ändå lyckas BrightAnalytics fånga all information i en vy.”
– Thomas De Moore, ekonomiansvarig
Alides logotyp