PowerOfficie-logo-off
Börja nu med data från PowerOffice

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • Finans

PowerOffice

Om PowerOffice

PowerOffice är ett norskt redovisningssystem som hjälper företag och revisorer med deras ekonomiska förvaltning. Den här plattformen ger en överblick över viktiga funktioner i ett företag, t.ex. fakturering och betalningar, hjälper till att hantera tidredovisning och gör samarbetet med revisorer enklare och effektivare.

Integrationen

BrightAnalytics centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest omfattande insikterna.

På BrightAnalytics-plattformen omvandlas data från PowerOffice till tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och scorecard som berättar den sanna historien bakom siffrorna. I BrightAnalytics är alla finansiella rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo