Börja nu med data från Oras (Organi)

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • Finans

Oras (Organi)

Oras är ett redovisningssystem utvecklat av Organi, en IT-leverantör av mjukvara, hårdvara och ICT-tjänster. Oras redovisningssystem är ett ekonomipaket som halvautomatiserar bokföringstransaktioner, förbereder omfattande förvaltningsrapportering via Qlikview med mera. Mjukvaran fokuserar främst på medelstora och stora företag och revisionsbyråer.

BrightAnalytics etablerar en koppling med Oras (Organi) och bildar ett visuellt skal över både finansiell och operativ data. De intuitiva och visuellt starka instrumentpaneler ge omedelbar insikt i ditt företags situation och automatisera din förvaltningsrapportering. Du får en 360° översikt över hela organisationen , så att du alltid kan hålla fingret på pulsen och snabbt fatta välgrundade strategiska beslut.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo