KPD logotyp
Börja nu med data från KPD

Moduler

  • Finansiell rapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

KPD

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till KPD och 120 andra system och centraliserar all finansiell och operativ data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Uppgifterna från KPD placeras i tydliga och interaktiva instrumentpaneler, grafer och rapporter på BrightAnalytics-plattformen och berättar den sanna historien bakom siffrorna. Alla dina finansiella och operativa rapporter är omedelbart tillgängliga i BrightAnalytics:

Och så mycket mer!

 

Enligt Dries Devroe, CFO för Verhelst group:
”Tack vare BrightAnalytics rapportering kan vi bättre övervaka prestandan på våra sajter, fånga upp merarbete och fakturering.”

 

Om KPD

KPD utvecklar produkter specifikt för bygg- och anläggningsbranschen och erbjuder möjligheten att hantera alla faser av byggprojektet, från logistikhantering och leverans till personalaktiviteter. Dessutom säkerställer konsulter att mjukvarulösningarna är fullt anpassade till företagets dagliga drift.

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Vi kan inte lämna ett problem på en byggarbetsplats. Ett företag som vårt måste vara på bollen. Tack vare BrightAnalytics kan vi.
– Dries Devroe, Ekonomichef
Läs mer…
logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!