IFS-logo
Börja nu med data från IFS

Moduler

 • Finansiell rapportering
 • Verksamhetsrapportering

Kategori

 • ERP

IFS

Om IFS

IFS är ett svenskt multinationellt företag som utvecklar och levererar ERP, EAM och ESM till olika företag. IFS erbjuder främst lösningar för företag som tillverkar och distribuerar varor, bygger och underhåller tillgångar och hanterar serviceinriktad verksamhet.

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics centraliserar både finansiella och operativa data i ett enda verktyg och omvandlar dessa data till tydliga och kraftfulla instrumentpaneler.

Vår plattform för ledningsrapportering genererar automatiskt interaktiva rapporter, grafer och resultattavlor som ger omedelbar insikt i organisationens resultat.

BrightAnalytics ger en 360°-översikt över hela organisationen, eftersom både finansiella och operativa KPI:er kan nås när som helst och på vilken plats som helst.

Upptäck rapporteringsalternativen i BrightAnalytics:

Och många fler!

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
 • Vad är BrightAnalytics?

  BrightAnalytics är den mest intuitiva, pålitliga och snabbaste hanteringen av rapporteringsplattform som täcker alla behov av ledningsrapportering och konsolidering.

 • Vilka rapporteringsmoduler erbjuder BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, plattformen för förvaltningsrapportering, erbjuder tre olika rapporteringsmoduler. Grundmodulen omfattar finansiell rapportering och kan utökas med moduler för kassarapportering och/eller verksamhetsrapportering.

 • Hur fungerar BrightAnalytics?
  1. Anslut: BrightAnalytics ansluts till redovisnings-, ERP- och CRM-system och centraliserar all data i BrightAnalytics-plattformen.
  2. Rapportera: Standardmallarna i BrightAnalytics är omedelbart redo att användas, men kan anpassas helt och hållet för att passa ens behov.
  3. Analysera: Ledningsrapporter och instrumentpaneler erbjuder en mängd information och ger omedelbart en tydlig inblick i siffrorna för hela organisationen.
  4. Engagera dig: De tydliga rapporterna bidrar till en effektivare affärsstrategi och ett bättre genomförande och säkerställer transparens inom företaget.

 • Hur ansluter jag BrightAnalytics till mitt paket?

  Detta är endast möjligt efter kontakt med 1 av våra kundframgångskollegor. De bildar bryggan mellan kund- och affärsanalytiker, så anslutningen av dina paket går smidigt.