Börja nu med data från Coda Financials

Moduler

  • Finansiellrapportering

Kategori

  • Finans

Coda Financials

Coda Financials är ett internationellt finansiellt mjukvaruföretag som förvärvades av Unit4 2008. Coda Financials eller Unit4 Financials tillhandahåller branschspecifika lösningar för den dagliga ekonomihanteringen. Programvaran tar en närmare titt på ekonomistyrning, finansiell redovisning och inköpshantering, samt fakturering och kapitalförvaltning.

BrightAnalytics ansluter till Coda Financials (nu känd som Unit4 Financials), och centraliserar all data i en enda plattform. BrightAnalytics ledningsrapporteringsverktyg ansluter till valfritt antal applikationer, redovisning, ERP och CRM, vilket ger en 360° översikt över hela organisationen. På så sätt får du omedelbart tydliga insikter och fattar rätt strategiska beslut.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”Eftersom data kommer direkt från källan nu kan vi vara säkra på att det som kommer ut från BrightAnalytics är korrekt.”
– Bart Van den Broeck, CFO
Van der Erves logotyp