ABS Laundry Business Solutions logotyp
Börja nu med data från ABS Laundry Business Solutions

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Finans

ABS Laundry Business Solutions

Integrationen

BrightAnalytics kan anslutas sömlöst till ABS Laundry Business Solutions och 150 andra system och centraliserar alla finansiella och operativa data i en enda plattform. På så sätt kan du kombinera dessa siffror i all oändlighet för att få fram de mest värdefulla insikterna.

Tack vare de många integreringarna kan BrightAnalytics skapa ett visuellt lager ovanpå all data och ge en 360°-översikt över hela organisationen.

BrightAnalytics omvandlar automatiskt data från ABS Laundry Business Solutions till tydliga och kraftfulla instrumentpaneler, grafer och rapporter. I BrightAnalytics är alla finansiella och operativa rapporter omedelbart tillgängliga:

Och så mycket mer!

Om ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions är ett programpaket som riktar sig till textiluthyrningsföretag. Detta ERP-system erbjuder både kontrakts- och logistiklösningar som bygger på en modulär struktur och är skräddarsydda för varje företag.

Du kan välja mellan olika moduler, t.ex. kontroll och hantering av linne, skanning och lokalisering av plagg, resursplanering och hantering av sterila och icke-sterila OR-förpackningar.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics är redan ansluten till mer än 150 applikationer och det skapas ständigt fler! Hittade du inte din kontakt? Låt oss veta så löser vi det!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo