Börja nu med data från ABS Laundry Business Solutions

Moduler

  • Verksamhetsrapportering

Kategori

  • ERP

ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions är ett mjukvarupaket riktat till textiluthyrningsföretag. Detta affärssystem erbjuder både kontrakts- och logistiklösningar baserade på en modulär struktur och skräddarsydda för varje företag. Det finns ett val mellan olika moduler såsom kontroll och hantering av linne, scanning och lokalisering av plagg, resursplanering och hantering av sterila och icke-sterila ELLER-förpackningar.

BrightAnalytics är kopplat till både moln och on-premise applikationer, inklusive ABS Laundry Business Solutions, och centraliserar all finansiell och operationell data i en enda plattform och erbjuder automatiserade förvaltningsrapporter, så att du alltid har en 360° överblick över hela organisationen.

logo flower

Ansluter värdefull data

BrightAnalytics ansluter redan till mer än 100 applikationer och skapar fler och fler! Hittade du inte din kontakt? Meddela oss så sätter vi igång direkt!

”BrightAnalytics är redan mitt favoritverktyg, och jag har bara upptäckt toppen av isberget. Jag ser fram emot att ytterligare optimera våra rapporter.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo