Den förbättrade insikten i vår konsultverksamhet hjälper oss att upptäcka och lösa flaskhalsar snabbare.

-Tom Ceusters, Manager Office & Administration
"Lösningen tar redan hänsyn till situationer vi kan stöta på imorgon."
- Tom Ceusters, Manager Office & Administration

Integrationer i bruk

Moduler i bruk

Inte en leverantör, utan en partner som tänker med dig

Vad gör man om man som företagare plötsligt ser sin verksamhet växa väldigt starkt på grund av ett korrekt strategiskt beslut? Professionalisera. Det hände med rekryteringsföretaget Dixon & Company . När antalet utstationerade konsulter på deras lönelista fyrdubblades på två år, valde Dixon & Company rapporteringsplattformen BrightAnalytics.

Som rekryteringsbyrå letar Antwerpen-baserade Dixon & Company inte bara efter den perfekta nya medarbetaren för sina många kunder, företaget tar även in frilansare för tillfälliga uppdrag och utstationerar sina egna ingenjörs- och ekonomikonsulter. Särskilt det sistnämnda går som en klocka: där det bara fanns 25 konsulter på lönelistan 2017 kommer det att finnas över 100 i slutet av 2019.

Att göra affärer på en mer professionell nivå

“När vi började posta våra egna medarbetare och bestämde oss för att dela upp oss i fyra bolag insåg vi att Excel inte längre räckte för vår finansiella rapportering. Cheferna för de olika divisionerna hade var och en sina förväntningar och vi ville ge dem så mycket transparens som möjligt”, säger Tom Ceusters, chef för kontor & administration.

Dixon & Company – som föddes och växte fram ur rent och oförfalskat entreprenörskap – bestämde sig för att professionalisera sig. “Under vårt första möte med BrightAnalytics visste jag redan: det här är inte en leverantör, det här är ett partnerskap. Vi såg direkt potential i samarbetet och kände att vi hade att göra med en partner som skulle tänka med oss. Det som också slog oss var flexibiliteten i systemet. Alla våra behov skulle tillgodoses. Idag har det gått mer än ett och ett halvt år och de har gått över våra förväntningar.”

Enorma tidsbesparingar

Snart märkte Dixon & Company att deras kvartalsrapporteringsprocess togs till nästa nivå. “Den tid som sparades för att förbereda våra kvartalsmöten var enorm. Tidigare var vi ofta tvungna att skicka siffrorna sent på kvällen, dagen före mötet; nu är all data tillgänglig med ett musklick. Den enda det vi måste göra är att dubbelkolla att vi inte har gjort några bearbetningsfel på vår sida. Då kan vi vara säkra på att allt i systemet stämmer. Det faktum att vi har ett högkvalitativt och tillförlitligt system på vår kvartalsvisa möte som visar oss aktuella och korrekta siffror, live, gör stor skillnad i världen. Vi kan lita på det.”

Justera snabbare

Under 2019 beslutade Dixon & Company att även köpa BrightAnalytics verksamhetsmodul. “Detta var i linje med vårt mål att ytterligare optimera våra processer”, säger Tom. “Tack vare den här modulen – som länkar samman finansiell data, HR-data och CRM-data – har vi lyckats få ihop ett antal saker, och kartlägga intressanta insikter om våra konsulter. Hur många dagar arbetade de? Hur mycket tränade de? Vem stannade hemma när och hur mycket tar alla in? Den här förbättrade insikten i vår konsultverksamhet hjälper oss att upptäcka och åtgärda flaskhalsar snabbare.”

Slutligen nämner han också BrightAnalytics proaktiva inställning. “Situationer som vi kan möta i framtiden är ofta redan till stor del införlivade i deras lösningar. Men vi uppskattar också att vi bygger vårt företag tillsammans. Om vi har en oro eller en idé kommer en lösning att följa inom en snar framtid. framtid. Med bara några ögonblicks feedback uppnår vi oftast resultat väldigt snabbt. Det är väldigt trevligt”, avslutar Tom.

logo flower

Fördelarna med BrightAnalytics enligt Dixon & Company:

  • En riktig partner som tänker proaktivt
  • Framtidssäker plattform som redan tar hänsyn till morgondagens behov
  • Enorma tidsbesparingar i finansiell rapportering
  • Pålitligt, högkvalitativt och stabilt system
  • Flexibel lösning anpassad efter företagets behov

Undrar du vad BrightAnalytics kan betyda för dig?